DAGVERSE SUPER GROTE GARNALEN

UIT EIGEN KWEKERIJ

Green Shrimp Farming Foundation

info@greenshrimpfarming.com

www.greenshrimpfarming.com

Onze DUURZAME EN BIOlogische garnalenkwekerij

GreenShrimp Farming kweekt in eigen kwekerij een zeer duurzame, gezonde en dagverse grote tijgergarnaal genaamd "PANAEUS MONODON" en dit 365 dagen per jaar.

Deze garnalen worden gekweekt ZONDER toevoeging van ANTIBIOTICA'S, PESTICIDES, HORMONENof andere BESTRIJDINGSMIDDELEN, net zoals het in de natuur ook gaat en dit vindt u terug in smaak, versheid en kwaliteit.

Wij voeren de garnalen uitsluitend met gezonde en natuurlijke voedingsmiddelen, welke speciaal worden samengesteld voor dit soort garnalen.

De tijgergarnaal (PANAEUS MONODON) kan tot wel een lengte van 35 cm groeien en een gewicht van 100 gram bereiken. De manier waarop er gekweekt wordt is uniek voor Nederland DUURZAAM,BIOLOGISCH, MILEUVRIENDLIJK en GEZOND!!!

De tijgergarnalen worden gekweekt in een innovatief uniek ontworpen, horizontale kweekopstelling waarbij gebruik wordt gemaakt van een C.R.A.S. systeem (CLOSED RECIRCULATED AQUACULTURE SYSTEM) .

Met deze manier van kweken wordt er geen water verspild of geloosd aan het oppervlaktewater. Deze manier van kweken is niet belastend of schadelijk voor het milieu of de natuur en is bovendien zeer duurzaam.

Met dit unieke "C.R.A.S" systeem is het mogelijk om in 120 dagen een heerlijke, verse, gezonde en proteinevolle garnaal op te kweken en dat 365 dagen per jaar.

Tevens is de kwekerij uitgerust met een eigen laboratorium, waarin een team van experts dagelijks werken om de kwaliteit te waarborgen van de TIJGER garnaal (panaeus monodon)

De kwekerij voorziet in zijn eigen stroomvoorziening dit d.m.v. een off-grid solar systeem met zonnepanelen.

Deze unieke, duurzame (groene) manier van horizontaal kweken is de toekomst in de aquacultuur. Onze manier van kweken laat zien dat het milieu niet wordt belast en dat de natuur in stand gehouden kan worden. Met deze innovatieve manier van kweken kan in de als maar grotere behoefte naar duurzame producten worden voorzien . Tevens is hierbij de kwaliteit op een zeer hoog niveau gebracht en dat draagt extra bij aan de grote behoefte naar gezondere voedingsmiddelen green shrimp farming foundation is hier bij een oplossing voor gezondere voeding en het hele jaar door dag verse garnalen welke voldoen aan zeer hoge kwaliteits controlle en inspectie.